Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u međimurju

Ubijena žena (37) majka je devetero djece. Uhićeni muškarac (35) poznat policiji zbog nasilja

Kuća u Piškorovcu gdje su dogodilo ubojstvo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
17.02.2020.
u 12:51

Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva

Nakon što je jučer u 18.52 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnima po život, danas u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice iz koje proizlazi da je 37-godišnjakinja nažalost preminula, javlja PU međimurska.

Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti ovog događaja.

Preminula Violeta O. majka je devetero djece, kažu u romskom naselju Piškorovcu. Mještani vele da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer navečer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali. Jedan je mještanin odvezao ozlijeđenu ženu u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu je uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške.

Uhićeni 35-godišnjak nalazi se u prostorijama PU međimurske. U policiji zasad ne mogu potvrditi je li bio pijan, no zato je potvrđeno da je otprije poznat policiji, uz ostalo i zbog kaznenih djela vezanih uz nasilje. Djeca su zbrinuta. Centar za socijalnu skrb Čakovec provodi mjere iz svoje nadležnosti.

Policija zasad ne želi izlaziti s informacijama o tome je li u ubojstvu korišteno neko oružje. Ozljede su višestruke i tek će obdukcija pokazati koja je bila smrtonosna. Nije isključena mogućnost da 35-godišnjak umjesto za ubojstvo bude optužen za teško ubojstvo. Policiji je, osim po kaznenim djelima s elementima nasilja, poznat otprije i po krađama. Kako doznajemo u selu, brigu o djeci preuzela je rodbina preminule Violete O. Nismo uspjeli doznati je li ikada policiji prijavila nasilje u obitelji.

Komentara 22

MA
maklin
12:11 17.02.2020.

Znači opet nacionalne manjine... ali ovo nije normalno svaki dan je nešto ili više puta u danu. A MUP i ministar kažu sigurna država.....

PE
pežo
12:37 17.02.2020.

stigli su dani kada se dijele socijalna davanja koja se troše na kocku i alkohol

MA
maximinimax
12:49 17.02.2020.

Ne shvaćam kome je cilj poticati nekontrolirano razmnožavanje jedne nacionalne manjine i zašto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije