Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očekuje se dolazak pirotehničara

Žena pozvala policiju nakon što je u kontejneru uočila bombu

bomba
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.04.2017.
u 14:55

Mjesto je osigurano, a vjerojatno se radi o ručnoj bombi

Policija je osigurala mjesto i zabranjeno je približavanje prostoru kod Zavoda za zdravstveno osiguranje i stambenih zgrada u Ulici Petra Zrinskog u Križevcima, piše prigorski.hr.

– U tijeku je postupanje i očekuje se dolazak pirotehničara. Ženska osoba je prilikom bacanja smeća u kontejner primijetila čudnu napravu, a vjerojatno se radi o ručnoj bombi. Mjesto je osigurano i dolaskom pirotehničara utvrdit će se o kakvom eksplozivnom sredstvu je točno riječ – potvrdili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Sporni kontejner iza 12 sati odvezen je iz spomenute ulice.

>> Eksplozija u obiteljskoj kući jer su radnici oštetili cijevi

>> Protutenkovska mina - na krevetu!?

Ključne riječi

Komentara 1

RO
Rocky15
22:14 05.04.2017.

M-75 ručna bomba proizvodnja SRB Slavko Rodić Bugojno ponos bivše države u vojnoj proizvodnji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije