Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popustila kočnica

Žena pokušala `uloviti` svoj automobil, vozač snimio što se dogodilo

Foto: Screenshot/Liveleak
1/2
11.05.2019.
u 09:11

Nakon što je parkirala automobil i izašla, popustila je ručna kočnica i auto je "krenuo" cestom.

Jedna je vozačica imala dvostruku nesreću. Na portalu LiveLeak objavljen je video jednog vozača koji je bio svjedok nesretnom slučaju.

Nakon što je parkirala automobil i izašla, popustila je ručna kočnica i auto je "krenuo" cestom. Nakon nekoliko stotina metara, vozačica je uspjela dostići automobil i pokušala je uskočiti u njega kako bi ga zaustavila. Nažalost, nije joj to pošlo za rukom pa ju je vlastiti automobil - pregazio. Sve je snimio vozač ispred kojeg se odvijala cijela situacija.

Na portalu piše kako se automobil zaustavio nakon što je u njega udario drugi automobil. 

Pogledajte video...

Ključne riječi

Komentara 1

SY
syl88364
10:58 11.05.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam $ 20544 u prvom mjesecu od ovog posla. ------->>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije