Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga

Žena: Pijan me silovao pet puta u 90 minuta! Muž: Vodili smo ljubav

silvoanje
Arhivska fotografija
01.11.2011.
u 11:28

Pedesetogodišnjeg muškarca sa sinjskog područja Državno odvjetništvo je pustilo. On tvrdi da je seks bio dragovoljan. Vjenčali su se prije pola godine

Tridesetogodišnjakinja, udana na sinjskom području, za silovanje je prijavila svoga 50-godišnjega muža. Policija ga je privela krajem prošlog tjedna, a Državno odvjetništvo u Splitu ga je pustilo. Pokrenuta je istraga, a suprugu je određena mjera opreza zabrane pristupa i kontaktiranja sa ženom.

Ona je rekla kako ju je suprug u pijanom stanju tijekom sat i pol vremena silovao čak pet puta. On negira nasilje i alkoholiziranost. Tvrdi da je bio trijezan. Rekao je da su vodili ljubav sporne večeri dva puta, ali da je seks među njima bio dragovoljan.

Par se vjenčao prije manje od pola godine. Ona je otočanka i došla je živjeti kod supruga, u malo mjesto pored Sinja, gdje se bavi stočarstvom, odnosno drži ovce. No, sudeći po pričama u mjestu, od samoga početka u braku im nisu cvjetale ruže. Nedugo nakon vjenčanja, mladenka je otišla. Navodno je tijekom cijeloga ljeta radila kao konobarica u više mjesta po obali. Suprug ju je tražio, nazivao i nagovarao je da se vrati. Nije htjela, a nakon jednog od poziva prijavila ga je za prijetnju.

Turistička sezona je završila, ostala je bez posla i odlučila se vratiti mužu. Ali, i drugi pokušaj zajedničkog života je propao. Okončan je prijavom za silovanje. Što se točno događalo sporne noći, utvrdit će istraga. 

Ključne riječi

Komentara 115

PB
predrag borna
06:17 02.11.2011.

Ne može nitko 5 puta u sat i pol....Ovakva rafalna paljba postoji samo u mašti.

VE
velikazmija
17:34 01.11.2011.

mudri svaka čast --

I4
IQ 40
12:50 01.11.2011.

Do Xena - Vracala bi se ona jos 5 x... oko vijesti, samo da je ne vidi moja zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije