Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK PREVARA
Povratak na članak

Virovitičanka nepoznatoj osobi platila 8000 kn da joj skine urok

Ako se urok ne skine, brzo će joj umrijeti bliska osoba, uvjeravao je netko ženu iz Virovitice

Komentari 4

DU
Deleted user
13:36 03.12.2019.

Kaznena prijava protiv koga? Kako glupost za sada nije kažnjiva, pretpostavljam da je protiv "skidačice uroka". "Prevarenoj" virovitičanki bih poslao dvostruki nadzor - psihijatrijski, da se provjeri jesu li joj sve daske u glavi. I financijski - taj koji ovako baci 8000 kuna, sigurno novac nije zaradio poštenim, teškim radom...

VL
AN
anteupravda
15:53 03.12.2019.

Nije mi jasno ako je dotična osoba uplatila na račun pa kako policija ne uhvati tu osobu jer za otvoriti račun su potrebni dokumenti a iz dokumenata se lako dođe do prevarantice.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:07 03.12.2019.

Kako zna da joj nije skinula urok?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.