Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENA ŽALBA

Drogirao i silovao pokćerku: Začepio joj nos i usta da proguta drogu

Ilustracija, silovanje
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
10.10.2019.
u 21:21

Počinitelju prijeti od tri do 15 godina zatvora zbog silovanja, a jedna do 10 zbog drogiranja svoje pokćerke.

Silovao pokćerku najmanje 15 puta i prisilio ju da konzumira droge nakon čega je završio u istražnom zatvoru. Slučaj je to koji datira još iz 2017. godine. Međutim, ovih je dana Vrhovni sud odbio žalbe osumnjičenom državljaninu Srbije i Bosne i Hercegovine koji se žalio zbog produljenja istražnog zatvora.

Kako navodi Vrhovni sud, žalbe nisu uvažene zbog načina "počinjenja okrivljeniku terećenih kaznenih djela". Tada 16-godišnje dijete je supruga počinitelja, koja je bila s drugim zajedničkim i bolesnim djetetom, ostavila očuhu na skrb i čuvanje, piše Glas Slavonije.

-  Prisiljavao ju je, začepivši joj nos da bi otvorila usta i mogla disati, da proguta drogu ecstasy ili speed, a potom, nakon što bi droga počela djelovati, na krevetu spavaće sobe silovao. Uz navedeno okrivljenik se tereti da bi kroz vrijeme od dvije godine, 2016. i 2017., istoj žrtvi u više navrata dao da konzumira droge ecstasy, speed i kokain - navodi se u rješenju Vrhovnog suda.

Počinitelju prijeti od tri do 15 godina zatvora zbog silovanja, a jedna do 10 zbog drogiranja svoje pokćerke.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:06 11.10.2019.

zakaj kod nas ne zbrajaju kazne , jednu na drugu kao u americi, npr. silovanje 15 godina, drogiranje 10 , zajedno 25, ovak će mu odrapitit jednu univerzalnu a to je bez veze..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije