Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjedi u šoku

Žena mrtva ležala u kući čak šest godina!

mrtvac,smrt,tijelo,leš
Foto: Thinkstock
27.06.2014.
u 22:49

Građani britanskog Bournemoutha su u šoku. Mnogi od njih priznali su da se osjećaju ''krivima''

Stanovnici britanskog Bournemoutha u šoku su nakon što je otkriveno da je u jednoj kući starica ležala mrtva punih šest godina! Nesretna Anne Leitrim imala je oko 70 godina kada je preminula, a tijelo su otkrili ovršitelj, agent za nekretnine i dvojica bravara. Oni su provalili u kuću zbog neplaćenih dugova, javlja Independent.

Nakon što su shvatili da je starica, za koju su pretpostavili da je odselila, mrtva te kako je njeno tijelo sve te godine ležalo u kući, susjedi su priznali da osjećaju ''krivicu''.

- Kada sam to čula, nisam se mogla prestati tresti dva dana. Svi smo mislili da je odselila kada je ispred kuće nestao njen automobil. Osjećam se grozno što nisam pokucala na vrata i pokušala provjeriti je li ona u redu - kazala je Ruth Evans koja je dijelila objekt s preminulom staricom. Dodala je da je Anne bila ''lijepa dama te da je pomisao kako nikome nije nedostajala sve te godine pretužna''.

Lokalna policija izjavila je da je u tijeku istraga te da se ne sumnja na nasilnu smrt.

>>Otac je znao da mu je dijete (2) koje je umrlo od toplotnog udara u autu?

Komentara 5

Avatar krstul
krstul
22:57 27.06.2014.

Tužno, i po svemu posdljedica misli ovog homoseksualnog duha vremena, koje naučava; Gledaj svoja posla !

PC
poshten_chovek225
04:00 28.06.2014.

naravno da je nasilno to i jamislim pitanje je ko je otpeljo ili se otpeljo s njezinim automobilom a i gdje je

OB
Objektivno...
23:04 28.06.2014.

Alijenacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije