Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ništa čula

Žena mirno spavala u kući, a tornado joj odnio krov nad glavom

Tornado
Screenshot YouTube
23.12.2012.
u 23:33

Betty Russell (76) je zaspala na kauču u dnevnoj sobi dok je gledala televizor te nije čula da joj je snažni tornado razorio kuću

Betty Russell (76) iz američke savezne države Alabame prespavala je trenutak kada joj je snažni tornado doslovno odnio krov nad glavom. Žena je, naime, zaspala na kauču u dnevnoj sobi dok je gledala televizor. Kada se probudila vidjela je da je kuću poharao tornado, a ona je, srećom, prošla bez ozlijeda, piše The Huffington Post.

– Nisam znala da imam tako čvrst san. Ne mogu vjerovati da nisam ništa čula, ali zbilja nisam – ispričala je 76-godišnjakinja.

Tornado je najviše štete nanio u njezinoj spavaćoj sobi točno iznad kreveta. Unuk Scott Russell kaže kako njegova baka uvijek spava u spavaćoj sobi, ali iz nekog razloga to nije učinila i te noći te ju je to spasilo.

Betty pak vjeruje da su ju spasili anđeli, najviše anđeli njezinog pokojnog supruga i sina koji su poginuli.

>> VIDEO Razorni tornado poharao talijanski grad, 22 ozlijeđenih

Ključne riječi

Komentara 1

MI
miran
07:57 24.12.2012.

"Betty Russell (76) je zaspala na kauču u dnevnoj sobi dok je gledala televizor te nije čula da joj je snažni tornado razorio kuću" --------------------------------------------------------- Jesu li provjerili da nije zauvijek zaspala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije