Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ MJERE OPREZA
Povratak na članak

Žena koja je potpalila najveći prošlogodišnji požar puštena na slobodu

Sudsko vijeće na čelu sa sutkinjom Dijanom Jakoliš okrivljenici je odredilo mjere opreza uz obavezu javljanja jednom tjedno u policijsku postaju.

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
18:22 30.01.2020.

Eto; vozači bez vozačke, pijanci, sinkopičari i palikuće; na slobodu, nema zatvora. Sramota. Koje mjere opreza? Mjera opreza bi bila narukvica na nozi radi praćenja i ograničenog kretanja te ugrađena kamera u čelo. A javljanje 1 tejdno nju neće spriječitii da prošeće do privlačne šume, maslinika, vinograda i malo potkuri

VL
DU
Deleted user
19:37 30.01.2020.

treba joj 200 puta pustiti pjesmu " gori gora, gori borovina"..... pa da vidimo jel se pogoršalo ili poboljšalo.... 😁

VL
CA
cortesova arkebuza
18:17 30.01.2020.

Ako opet zapali a hoće onda treba onog koji ju je pustio na slobodu u zatvor na najmanje 5 godina. Trebali su je pustiti ali u ustanovu gdje bi se pazilo na nju a ne na slobodu. Koje su ovo odluke!? Smijurija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.