Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužni prijedlog

Žena i muškarac uhvaćeni u Vinjanima Donjim s dvije palice

policija
Željko Hladika/VLM
10.03.2010.
u 12:29

Policija je na graničnom prijelazu od Slavice Ž. (28) iz Poljica oduzela gumenu palicu, a od državljanina Kosova Bekima B. drvenu palicu za bejzbol.

U dva automobila policija je u utorak na graničnom prijelazu Vinjani Donji pronašla dvije palice. Gumena je palica pronađena u golfu koji je vozila Slavica Ž. (28) iz Poljica, a drvena palica za bejzbol nađena je u kombiju marke mercedes sprinter koji je vozio državljanin Kosova Bekim B. (29) zvani Beky. On je svoju palicu skrivao iza sjedala, a policiji je poznat po krijumčarenju šećera i božićnih jelki, ali i po krivotvorenju isprava i ovjeravanju lažnog sadržaja. Policija će zbog nedozvoljenog držanja oružja protiv Slavice i Bekima podnijeti optužni prijedlog.

Komentara 1

RA
razočarani1
13:23 10.03.2010.

nisam znao da je ti oružje.slavica je vjerovatno htjela nekog policajca istuči.narod smije da tuče samo hrvatska milicija.slavice sad češ morati sa sobom imati nekog bodygarda da te štiti od nasilnika......ja isto imam palicu u autu a meni služi dada sa njom udaram po alnaseru kad mi auto neče da upali........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije