Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Žena i muškarac dilali heroin i heptanone

heroin
Arhiva VL
12.10.2009.
u 11:10

Žena je osumnjičena da je na neutvrđen način nabavljala veće količine heroina radi daljnje preprodaje te ih skrivala i prepakiravala u svom stanu na području Centra.

Policija je završila istragu nad 28-godišnjom V. B. i 51-godišnjim muškarcem K. M. zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

Osumnjičena je da je na neutvrđen način nabavljala veće količine heroina radi daljnje pretprodaje te ih skrivala i prepakiravala u svom stanu na području Centra.

Drogu je miješala s punilima i preprodavala u Zagrebu. Uhićena je 9. listopada, a policiji je predala deset heptanona.

Pretražen je stan u kojem je pronađeno 3,5 grama heroina, tri digitalne vage s tragovima heroina, šest plastičnih vrećica s oko 40 grama sumnjive materije nepoznatog sastava i sedam tableta Subutex.

Utvrđeno je da je 9. listopada osumnjičenom muškarcu prodala 0,3 grama heroina koje je on predao policajcima prilikom legitimiranja na ulici te 120 tabela heptanona i 37 tableta Subutex. Pretražena je njegova vikendica u Samoboru nakon čega je policiji predao 530 heptanona.

Po dovršetku istrage osumnjičena je uz kaznenu prijavu dovedena u Istražni centar Županijskog suda, a osumnjičeni je uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Zagrebu.

Komentara 1

KA
kanarinac
16:54 12.10.2009.

jesu li ovo kuljiševi reprezenti civilizirane i uljuđene zapadne hrvatske? biće prah koriste za pacifizaciju zapadnih hrvata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije