Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'počelo se dimiti'

Žena i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Vukovaru, u pomoć priskočila dva hrvatska vojnika

Foto: Čitatelj
30.05.2020.
u 20:04

Dodaje i kako im je žena, kada su je izvukli iz automobila, rekla da je dijete u automobilu koje nisu mogli vidjeti od dima koji je ispunio unutrašnjost vozila.

U petak, oko 22.30 sati, na državnoj cesti u središtu Vukovara Vukovaru dogodila se prometna nesreća u kojoj su žena koja je upravljala osobnim vozilom i dijete koje se nalazilo u automobili ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu. Očevici nesreće kažu kako se čuo jak udarac i lomljene stakla što je mnoge od njih uznemirilo.

- Stajali smo u blizini čekajući da automobil koji je nailazio prođe kako bi mogli prijeći cestu. Odjednom je taj automobil skrenuo na nogostup i udario u zid. Odmah smo pritrčali pomoći, a iz automobila se počelo jako dimiti. Izvukli smo ženu koja je upravljala vozilom i tek onda dijete koje od dima nismo vidjeli, kaže Dalibor Marković, inače pripadnik Hrvatske vojske koji je zajedno sa Tomislavom Dejanovićem pomogao ozlijeđenima.

Dodaje i kako im je žena, kada su je izvukli iz automobila, rekla da je dijete u automobilu koje nisu mogli vidjeti od dima koji je ispunio unutrašnjost vozila. Nakon što su izvukli i dijete iz automobila njegovu nogu su imobilizirali i odmaknuli od automobila.

Iz policije kažu kako vozačica automobila (42) nije prilagodila brzinu na cesti te kako će zbog nje biti podignuta kaznena prijava. U automobilu, u sjedalici, nalazilo se dijete. Oboma im je odmah pružena liječnička pomoć u vukovarskoj bolnici radi čega su prevezeni u KBC Osijek na dalje liječenje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije