Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedno milijun €
Povratak na članak

Zemlju na Srđu stekli skupljanjem drva i branjem šparoga

Nakon što im je pripalo vrijedno zemljište, tužitelji su ga prodali tvrki Razvoj golf i to po nižoj cijeni od uobičajene.

Komentari 5

OB
-obrisani-
20:37 14.11.2011.

Oni su našli dublji smisao branja šparoga.

VL
JA
jamanuša
22:15 14.11.2011.

znamo za sudkinju Domić na Braču ali nismo znali da i Dbrovnik ima svoju sutkinju Domić.

VL
KL
klubuhb1
23:11 14.11.2011.

Pa ako niste znali eto vam jedne činjenicae ako netko više od 10 godina obrađuje tuđu zemlju onda po zakonu ima pravo to i sebi upisati kao vlasništvo. Na Srđu se nemože zemlja orati pa se branje šparoga tretira kao obrada. Mislim da se to zove stjecanje po služnosti ( možda i griješim). To se može desiti bilo gdje u RH pa tako i u Dubrovniku, i sve po zakonu.

VL
OB
-obrisani-
07:02 15.11.2011.

Dobro, sparoge smo \"popusili\",,,idemo se sad prijaviti da zadnjih 30 godina beremo gljive i kestenje po Medvednicci..mozda prodje...ako se tog vec netko nije ranije dosjetio!?

VL
OB
-obrisani-
12:01 15.11.2011.

Hehhhe.....pa pola Dalmacije i otoka je tako vise manje oteto. Hheeehee,....moj pradjed cuvo ovce i 1954 uplatio dva dinara poreza,...i sad je moje,...hehhhee,...a u PM. Toga nema nigdje. Neko moze a neko nemoze. Ako nesto moze daj svima, a ako nemoze nedaj nikome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.