Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34 GODINE IMAJU ISTOG VLADARA

Zemlja iz koje dolaze moskovski teroristi jedna je od najsiromašnijih, puna je bizarnih zakona i ima rijetko viđen kult vođe

09.04.2024.
u 21:29

U zemlji je zabranjeno naricanje, glasno plakanje i općenito javno pokazivanje tuge. Osim osjećaja, zabranjeno je i pokazivanje tijela – kratke suknje odavno su zabranjene u školama, a na njih se ne gleda blagonaklono ni na ulicama. Vlada osuđuje i odijevanje koje nije u skladu s tradicijom i poziva na odijevanje nacionalne odjeće, što znači i da se hidžab izbjegava, osobito u državnim i obrazovnim ustanovama. Muškarcima se pak kratke hlače nikako ne preporučuju, baš kao ni dugačke brade, dopuštene su samo one do tri centimetra.

Komentara 3

ST
Stvarnost2
06:38 10.04.2024.

Tamo su mozda ziveli teroristi ali placeni su od strane SBU da izvedu napad .

Avatar Moloh
Moloh
01:20 10.04.2024.

Pa zar nije Putin odlučio da su teroristi iz Ukrajine?

Avatar Tombstone
Tombstone
00:49 10.04.2024.

Problem je da ta zemlja vise manje ne postoji, odnosno vecina ljudi nikad nije cula.za nju. I sad kad Rusi ispalo nuklearne projectile na zemlju Fanatika oni ce ispasti krivci za ubijanje civila koji tamo prakticki ne postoje. Kao ni u Palestini npr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije