Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEMIJSKO ORUŽJE
Povratak na članak

Zeman tvrdi kako je Češka eksperimentirala s novičokom

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova je nakon Zemanovih komentara ponovila da je britansko vodstvo lagalo kada je optužilo Rusiju da je ona jedini proizvođač tog oružja.

Komentari 6

DU
Deleted user
16:35 04.05.2018.

lako je za to, nego govore da su rusi koristili 100 grama. a to je nista manje nego 500.000 smrtonosnih doza. znaci trebo je cijeli Salisbury biti mrtav .

VL
SD
sdpesticid
23:49 04.05.2018.

oooops !? nije li se neki tamo britanski premijer onomad ispričao za lažne informacije o kemijskom oružju na bliskom istoku ? nije li po osnovu istih napadnuta i razorena jedna neovisna država od strane naših ( hrvatskih ) saveznika ? nije li gosp. plenković, odnosno hdz sa svojim satelitima po osnovu britanskog izvješća u svezi ovog prognao jednog ruskog diplomata iz republike hrvatske, samo na riječ velike britanije ? je li republika hrvatska nečija kolonija ? što to govori sad ovaj zeman a što će poduzeti republika hrvatska po ovom pitanju ? hoćemo li se ispričati rusiji po ovom pitanju i vratiti njihova diplomata ?

VL
MA
marsovac
18:25 04.05.2018.

ostala mu stara navika rusko du.pe lizati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.