Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO PETI PUT
Povratak na članak

Željko Stipić ponovno izabran za predsjednika sindikata Preporod

Funkciju predsjednika obnašat će u iduće četiri godine

Komentari 4

IV
IvoDivo
14:50 27.10.2019.

Ovaj drug slika je i prilika naših jugo komunjarskih sindikata. Kada im je slučajni skidao plaće bili su manji od miševa, jer UDBA svakog od njih ima u šaci. Sada su hrabri jer rade za partiju uz talambase i podršku partijskih medija.

VL
Avatar rubinet
rubinet
16:46 27.10.2019.

Po 5.put predsjednik? Zašto ga ne odaberu za doživotnog predsjednika... Podsjeća me na Dječaka sa Sutle...

VL
DH
dalibor.hren
18:14 27.10.2019.

Koje su rezultate postigli Stipić i njegov sindikat u zadnja 4 mandata, osim što drug ima ministarsku plaću!? Isto je i sa ostalim sindikalnim vođama (Šprem, Ribić, Sever....)

VL
DH
dalibor.hren
14:09 27.10.2019.

Čemu pisati o Stipiću i Preporodu? Ne sudjeluje u pregovorima s Vladom jer "njegov" sindikat nije reprezentativan tj, nema dovoljan broj članova! Zanemarivo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.