Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjedništvo stranke

Željko Sabo napušta SDP!

Željko Sabo
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.03.2015.
u 20:02

Predsjedništvo SDP-a raspravljalo je i o pripremama za ovogodišnje parlamentarne izbore

– Bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo odlučio je svoju stranku poštedjeti neugodnosti i sam napustiti SDP. Večeras ili sutra ujutro Sabo će stranku obavijestiti o svom odlasku – rekao nam je visokopozicionirani član SDP-a nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Tako će vukovarska organizacija SDP-a biti oslobođena nezgodnog posla jer izgleda da neće trebati donositi odluku o izbacivanju bivšeg šefa Sabe, nakon što je sudska presuda o osmomjesečnoj zatvorskoj kazni za bivšeg gradonačelnika Vukovara postala pravomoćna. Predsjedništvo SDP-a odlučilo je raspustiti tijela gradske organizacije Varaždin i Sveti Ivan Zelina. U Varaždinu vrh stranke, doznajemo, nije bio zadovoljan šefom lokalne organizacije, a u Zelini su problem bili i dugogodišnji loši odnosi u organizaciji i slabi rezultati na izvanrednim izborima gdje je SDP osvojio samo jedan vijećnički mandat, a prije je imao dva vijećnika i dva zamjenika gradonačelnika.

Predsjedništvo SDP-a raspravljalo je i o pripremama za ovogodišnje parlamentarne izbore, o čemu će puno više rasprave biti u subotu na sjednici Glavnog odbora SDP-a.

>> MIP prihvatio Sabinu ostavku na zastupničku dužnost

Ključne riječi

Komentara 32

L0
luena 01
20:36 18.03.2015.

Zeli postedit stranku od neugodnosti =:-)) ... Nije mu neugodno da mora odlezat osam mjeseci?

Avatar Slito
Slito
20:24 18.03.2015.

Pocela se raspadati zlocinacka partija,..a golubcici polako napustaju usrano gnijezdo. Uh!,..sto mi je drago!

KO
Korisniche
20:52 18.03.2015.

Danas je valjda potrebno biti pravomocno osudjen da bi vodio grad zupaniju drzavna poduzeca itd... Sramite se zlocinci svi redom pogotovo oni koji to prikrivaju lazuci nas na dnevnoj bazi o uspjesima njihovih ministara redom genetski predodredenih u sukobu interesa! Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije