Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Željko Milovanović se vjerojatno skriva u Republici Srpskoj

19.11.2008.
u 22:26

Ravnatelj policije Republike Srpske (RS) Uroš Pena izjavio je u srijedu novinarima u Banjoj Luci kako se Željko Milovanović, osumnjičenik za ubojstvo suvlasnika hrvatskog tjednika "Nacionala" Ive Pukanića, najvjerojatnije skriva na području RS-a.

"Željko Milovanović se najvjerojatnije nalazi u RS-u, jer svi podatci kojima sada raspolaže policija RS-a upućuju na tu činjenicu", rekao je Pena.

"U ovom trenutku teško je reći gdje se Milovanović točno nalazi, jer da to znamo, odmah bismo ga uhitili. Ali kako su raspisane tjeralice za njim i u Hrvatskoj i u Srbiji te na temelju podataka kojima raspolažemo trebao bi se nalaziti na području RS-a", dodao je Pena.

To je prvi put da netko od čelnika policije RS-a javno kaže kako se osumnjičeni bjegunac za Pukanićevo ubojstvo skriva u Republici Srpskoj.

Nakon nedavna ubojstva Pukanića i direktora marketinga "Nacionala" Nike Franjića u Zagrebu policija RS-a je u Doboju upala u stan u kojem je stanovao osumnjičeni Milovanović, ali ga ondje nije pronašla.

Mediji u BiH su optuživali policiju RS-a da je Milovanoviću dojavila kako se priprema akcija njegova uhićenja kako bi na vrijeme mogao pobjeći. No policijski dužnosnici RS-a to su više puta odbacili.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije