Naslovnica Vijesti Svijet

Željko Komšić vratio sliku Josipa Broza Tita u svoj ured

Kako će reagirati Hrvati u BiH na ovaj potez Komšića može se samo pretpostaviti, a ovo je samo još jedan od kontroverznih poteza članova novog Predsjedništva BiH
06. prosinca 2018. u 16:34 125 komentara 4874 prikaza
Željko Komšić
Foto: Predsjedništvo BiH
Pogledajte galeriju 1/2

Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić povratkom na funkciju koju je obavljao od 2006. do 2014. godine odlučio je u svoj ured u zgradi Predsjedništva BiH vratiti i umjetničko djelo s likom Josipa Broza Tita.

Željko Komšić stanje u BiH Komšić optužio hrvatsku zastupnicu u EP za laž i poticanje šovinizma

Komšić je 20. studenog svečano preuzeo funkciju člana Predsjedništva, a već tada je najavio da bio mogao vratiti i Titovu sliku u  ured što je i učinio.

Tijekom jučerašnjeg sastanka sa srbijanskim veleposlanikom Aleksandrom Đorđevićem i današnjeg susreta s veleposlanikom Francuske Guillaumeom Roussonom iznad stola u sobi za sastanke mogla se vidjeti velika slika s likom Josipa Broza Tita, javlja Klix.ba

Željko Komšić | Autor : Predsjedništvo BiH Foto: Predsjedništvo BiH

Kako će reagirati Hrvati u BiH na ovaj potez Komšića može se samo pretpostaviti, a ovo je samo još jedan od kontroverznih poteza članova novog Predsjedništva BiH. Podsjetimo, zastava Republike Srpske nedavno je stavljena pa maknuta nakon čega je Milorad Dodik napustio sastanak s delegacijom Vijeća za provedbu mira u BiH zajedno sa svojim osiguranjem koji čine pripadnici MUP-a RS-a, a koji pak ne mogu naoružani ulaziti u zgradu Predsjedništva BiH.

>> Pogledajte što je Željko Komšić govorio o Hrvatima 2006. godine

[video: 27245 / ]
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Ashley
  Ashley:

  Komsic ne predstavlja Hrvate, to je sigurno. On predstavlja Bruxelles-ku globalisticku kliku. Tito na slici, zastava plava sa zvjezdicama...nista od toga nije hrvatsko.

 • marginalac:

  lik je prolupa i pored toliko likara i psihijatra i sta sad..uhititi..i staviti u bolesnicku kosulju i poslati u tpm..opasan je za okolinu..

 • Deleted user:

  Dodik ce uskoro staviti sliku draze mihajlovica...