Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgoda

Željko Kerum opet nije došao na Prekršajni sud

kerum
Miranda Cikotić/24 sata
20.01.2011.
u 10:53

Splitski gradonačelnik optužen je za remećenje javnog reda i mira u svom restoranu Sky na Noći Zagvožana prije više od godinu dana

Splitski gradonačelnik Željko Kerum opet se nije pojavio na splitskom Prekršajnom sudu na kojem mu se sudi zbog remećenja javnog reda i mira na Noći Zagvožđana prije više od godinu dana. Nije došao ni njegov odvjetnik Miro Šarić, koji je izostanak opravdao obvezama na drugom sudu pa je ročište opet odgođeno, ovoga puta na neodređeno vrijeme.

Gradonačelnik je prekršajnu prijavu zaradio kada je u svom restoranu Sky na vrhu Jokera sam osiguravao red i izbacio nepoželjne goste. 

Ključne riječi

Komentara 2

BZ
Branko Zajec
17:46 20.01.2011.

Zašto bi dolazio ? Vidi da se može poigravati sa svima, pa zašto onda ne bi i sa nekim sucem. Ostvaruje sve što poželi, sprovodi nekažnjeno bezakonje u Splitu, uvijek ima dovoljno plaćenika koji će ga uzeti u zaštitu. Dok nemamo pravnu državu, pred čijim će zakonima svi strahovati, primitivci poput Keruma sprovodit će samovolju.

PG
praseca gripa
20:41 21.01.2011.

Izgleda da taj sudac umire od nerada kad mu je toliko stalo da nakon toliko vremena juri za Kerumom zbog tog velebnog incidenta. Da je sposoban sudac vec bi to odavno rijesio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije