Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDE SEDAMDESETE

Željko Kerum objavio fotografiju iz 70-ih, prepoznajete li ga: 'Zvali su me Boney M'

Facebook
25.05.2021.
u 10:24

"Je li ovo realno?", "Eee, da je sad malo te kose", "Žalit će oni šta te više nema..., Poželit će oni da te kloniraju", samo su neke od reakcija.

Željko Kerum nasmijao je svoje pratitelje na Facebooku fotografijom  sa splitske Rive iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

"Slika iz 1977. godine na splitskoj rivi. Ja sam u čizmama, sjedim na podu. Zvali su me Boney M. Nadimak mi je da inženjer Tonković. Ovo su moji prijatelji, Libijac, Paško i ostali, sve dobri ljudi... Razlikovali smo samo dobro od zla", napisao je Kerum uz fotografiju koju je lajkalo više od tisuću ljudi.

"Je li ovo realno?", "Eee, da je sad malo te kose", "Žalit će oni šta te više nema..., Poželit će oni da te kloniraju", samo su neke od reakcija.

Komentara 10

ST
stefj
10:57 25.05.2021.

On je ovaj crni lijevo?

FA
fajlpz
11:15 25.05.2021.

On je ovaj sa podignutim palcem?

Avatar Point_of_view
Point_of_view
13:25 25.05.2021.

Ovdje izgledaš urbano, kad si postao krkan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije