Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'blati hrvatsku'
Povratak na članak

Glasnović i Gregurić dijelili zastupnicima CD-e s filmom 'Masakr u Dvoru'

"Ovo ćemo uručiti svim zastupnicima zajedno s cjelokupnom dokumentacijom, koja svjedoči o aferi HAVC o kojoj nitko do sada nije htio ništa poduzeti", rekla je Gregurić

Komentari 11

SD
sdpesticid
14:43 14.10.2016.

( citat iz prijašnjeg članka vl-a. ) - - Hribar je rekao da oni nisu imali kontrolu nad scenarijem i da su ratni zločinci ubačeni naknadno te da oni to nisu znali. Dodao je da on nema zapovjednu odgovornost jer on ne odlučuje koji će se filmovi financirati, već to ide preko vijeća. - - Dario Vince iz Udruga nezavisnih TV producenata ocijenio je da je nedopustivo da se na odjavnoj špici objavljuju imena Mile Novakovića i Save Štrbca. – To se ne smije događati – rekao je Vince ( kraj citata .) - - iz ovoga je sasvim jasno koja politička garnitura stoji iza ove ''agresije'' na rh odnosno domovinski rat i jasno je koga se mora kazneno goniti.

VL
PL
plavitin
15:43 14.10.2016.

Generale samo naprijed

VL
OB
obivankenobi
15:41 14.10.2016.

Hoce li doticna postati ministrica kako bi se zataskalo odgovornosti za lazno i sramotno blacenje Hrvatske, kriminal ipljacka novca porwznih obveznika???!!!

VL
IV
IvanKapapulco
17:21 14.10.2016.

G Plenkovicu, pozvani ste da donesete vjerodostojnu odluku, ako zelite ostati vjerodostojni! Nekoga postaviti za ministra tko je ozbiljno osumnjicen za kriminal,nezamislivo je u demokratskim drzavama i sami ste imali priliku zivjeti i raditi u demokratskom okruzenju. Budite dosljedni datog vam povjerenja.Nuzni pozdrav!

VL
GO
gooniegoogoo
19:22 14.10.2016.

apsolutna podrška heroju Željku Glasnoviću i gđi Zorici Gregurić, svaka Vam čast i veliko hvala.

VL
Avatar ROCKATANSKY MAKS
ROCKATANSKY MAKS
23:36 14.10.2016.

Hm, da. Pohvalno. No, teško da će biti nekog odjeka kod novog saziva, sudeći po novoj Potpredsjenici Sabora..

VL
DE
demokršćanin
22:56 15.10.2016.

Mogući kandidat za ministra kulture Nina Obuljen Koržinek opravdava se time da je novac dodjeljen za snimanje ovog skandaloznog filma vraćen HAC-u. Kao da je to jedina satisfakcija hrvatskom narodu.Iznošenje neistina u tome filmu je blaćenje cijelog hrvatskog naroda ali ona toga nije svjesna,pa kako bi takva osoba mogla postati ministar kulture?

VL
RA
radekbrod
18:42 14.10.2016.

haso je gotov

VL
GV
golub Vaso
17:15 14.10.2016.

Hasana spasiti nećete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.