Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA KOD POŽEGE

Tragično okončana potraga: Pronađeno tijelo nestalog muškarca (41)

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
24.03.2024.
u 14:53

"Obavještavamo vas da je potraga za nestalom osobom obustavljena budući da je isti pronađen na području grada Požege", priopćila je policija.

Policijska uprava požeško-slavonska javlja da je završena potraga za 41-godišnjakom koji je posljednji put viđen 22. ožujka u Novom Selu, kada se udaljio u nepoznatom pravcu s adrese prebivališta.

"Obavještavamo vas da je potraga za nestalom osobom obustavljena budući da je isti pronađen na području grada Požege", priopćila je policija. Nažalost, kako portal Požeški.hr doznaje, osoba je pronađena u beživotnom stanju

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najduži mostovi u EU. Znate li da to u Hrvatskoj nije Pelješki most?

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije