Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJINI OBROCI

Željka Markić maskirala se za dobrotvornu priredbu

Željka Markić na maskenbalu
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/13
01.03.2014.
u 22:33

Na prigodnom maskenbalu sakupljao se novac za školsku kuhinju u Beninu

Funkcioniranje kuhinje za 650 djece u osnovnoj školi u Beninu sljedeći je zadatak Marijinih obroka u Hrvatskoj, pokreta za prehranu siromašne školske djece, a upravo za to sinoć su se u hotelu Palace, na prigodnom maskenbalu, sakupljali novci.

– Samo 75 kuna dovoljno je da se hrani jedno dijete cijelu školsku godinu, a mi već sada sredstva šaljemo u devet škola – objasnila je Renata Planinić, predsjednica pokreta koji hrani 860.000 siromašne djece u zemljama Afrike, Azije, Latinske Amerike i Istočne Europe.

Na maskenbalu bila je i Željka Markić iz inicijative U ime obitelji, jedna od pokretačica Marijinih obroka u Hrvatskoj koja je i sama, istaknula je, prošle godine boravila s djecom u Malaviju te se uvjerila kako školski obroci ponekad hrane i čitave obitelji.

>> Svjetska premijera filma o Marijinim obrocima 'CHILD 31'

>> Prikupljali novac za gladnu djecu svijeta

Komentara 13

HE
hellen3353
22:31 01.03.2014.

Svaka cast! =) Lijepa gesta, jos da svi odvezu svoju ,,kesu´´ !

AL
Alkana
22:46 01.03.2014.

Sve najbolje o gđi Željki!

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
08:21 02.03.2014.

Nije se ni trebala maskirati-u svakodnevnom izdanju je licemjerna i lažljiva i mrziteljica -tipična vjernica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije