Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Želja za odmorom tijekom toplinskih valova doista može postati smrtonosna

14.08.2022. u 23:36

Svaki treći naš građanin nikad ne putuje kao turist, u čemu smo točno u prosjeku Europske unije. Oni stariji od 55 godina, a takav je u EU svaki peti, više od polovice nikamo ne putuje na odmor jer nemaju novca

Komentara 4

DL
Dvanaest__legija
13:58 15.08.2022.

Toplinski valovi kod nas nisu ni približno tako opasni kao što bi zastrašitelji htjeli prikazati!

EZ
ezer
11:20 15.08.2022.

Kada bi bilo više smještaja u tim navedenim destinacijama po povoljnijim cijenama sigurno bi bilo manje jednodnevnih dolazaka na kupanje ili je ljudima dosta jedan dan tjedno okupati se u moru kako bi mogli kasnije reći bili su na moru. U vrijeme toplinskih valova doista nije vrijeme za putovanje niti kada si najzdraviji.

Avatar Cohen
Cohen
07:29 15.08.2022.

Verbalni iskaz o " 1/3 Hrvata koji nigdje ne putuju" bez numeričke podloge u članku . Re. "Kod onih starijih od 55 godina, više od polovice nikamo ne putuje na odmor jer nemaju novaca" - financijska situacija nije jedini razlog, možda ni najvažniji. Grupa "starijih od 55" uključuje i one od 75+ godina", a među njima ima dosta onih koji ne putuju iz zdravstvenih razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije