Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Štagljar:
Povratak na članak

Želite smanjiti rizik da dobijete rak? Onda zaboravite na kolače, čips, crveno meso...

"Stvarno mi nije jasno da se kod nas još uvijek može nesmetano pušiti u kafićima"

Komentari 6

TO
tolitol
17:39 31.12.2014.

Kad se uvodio zakon o zabrani pušenja, tada su Hrvati po dobrom starom običaju i uz obilatu podršku "neovisnih" medija toliko snažno graknuli da su se Kosorica i tadašnji ministar zdravstva Milinović dobro prepali. I razvodnili zakon do neprepoznatljivosti. Hrvati kad se bune, bune se naravno poput prkosnih derišta. Bez mozga i promišljanja. Dok je u Europi pušenje u opadanju, u Hrvatskoj se itekako dobro drži. Tko nam je kriv? Nitko.

VL
ML
Mlad75
17:20 31.12.2014.

Slažem se za pušenje.....u malim kafićima di je kao dozvoljeno uz uporabu vrhunske ventilacije, jedino je vrhunska dimna zavjesa.....čovjke nevidi ne može disat, i to mi je kao neki europski zakon...ma mi smo balkan po svemu osim po plaćanju režijaija i kazni.........

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:04 31.12.2014.

I onda ću živjeti vječno ? Ako slušam ove otkrivače tople vode.? Nemojte me zafrkavati!

VL
AA
Aartur
00:26 02.01.2015.

Hrvatska vlada zatvara kafiće zbog par kn viška u blagajni, ali nije u stanju zabraniti pušenje u istima. Najnesposobniji političari na svijetu, jad i bijeda i u intelektualnom i u moralnom smislu.

VL
MX
Mister X
19:09 31.12.2014.

da u idućih nekoliko godina oboljelima od raka pluća priskrbi novi pametni lijek. idućih 12 ili cca 18 godina i onda će liječiti 5 ili 10% jel za sada je nula liječenje . Sad pred večeru i slavu ne dada nam kolač i mesa malo jaka Hrvatina ....

VL
MX
Mister X
19:12 31.12.2014.

Naj sigurniji ste ako ne jedete ništa . Prestanite svi sad jesti za stalno i ja garantiram da nećete nitko gotovo 99,9% od vas nećete umrijeti -od raka pluća !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.