Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
banket na nebu

Želite li večerati na visini od 50 metara, slobodno viseći u zraku?

kalmeta
Foto: Arhivska fotografija
1/2
25.09.2013.
u 08:35

Taj jedinstveni doživljaj je ideja jednog Belgijanca, a trenutačno se ovakva neobična večera nudi u 44 zemlje svijeta

Želite li večerati na visini od 50 metara, slobodno viseći u zraku? U Münchenu je i to moguće. Odnedavno ondje postoji svojevrsni restoran na platformi koja se podiže na visinu od 50 metara. U tom jedinstvenom ugođaju možete uživati u svim obrocima.

Na jelovniku su i doručak i ručak i večera. Pri tome je osim odličnih jela još važnije ono što malo koji restoran može ponuditi: fantastičan pogled na grad i krajnje neuobičajenu atmosferu. Taj jedinstveni doživljaj je ideja jednog Belgijanca, a trenutačno se ovakav \"Banket na nebu\" nudi u 44 zemlje svijeta. Šef kuhinje je ipak ograničen što se tiče ponude jela: on uvijek mora voditi računa o mogućem vjetru i ljuljanju platforme sa stolom i sjedalima gostiju.

>>Luksuzna večera na 50 metara visine nudi se na Hipodromu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije