Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi natječaj

MUP objavio da zapošljava 400 ljudi

policija
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
1/2
07.03.2017.
u 08:32

Polaznici između ostalog ne smiju biti članovi političkih stranaka

Ako ste oduvijek željeli biti policajac ili policajka, došao je vaš trenutak. Naime, MUP je jučer objavio Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2017./2018. godini, a planira se upis 400 polaznika, koji će započeti 4. rujna. Rok za podnošenje prijava je do 17. ožujka 2017. godine.

Polaznici će se nakon završenog programa primati u radni odnos u Ministarstvu unutarnjih poslova, sukladno potrebama službe, i to prioritetno u Dubrovačko–neretvanskoj, Istarskoj, Ličko-senjskoj, Primorsko–goranskoj, Splitsko–dalmatinskoj, Zadarskoj i Zagrebačkoj županiji.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da:

- imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju

- nemaju navršenih 28 godina na dan 4. rujna 2017. godine

- imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost

- imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti

- osobno su dostojni za obavljanje policijske službe

- nisu članovi političke stranke.

Više informacija o natječaju možete pronaći na stranicama MUP-a.

>> Policajac se javio na dežurni telefon a onda se iznenadio

>> Drama kod Glavnog kolodvora: Ukradenim skuterom vukao policajca po podu i teško ga ozlijedio

Ključne riječi

Komentara 19

KO
kompjuter
10:22 07.03.2017.

pitanje je samo dana kad se bude zapalio balkan opet,krenuće od makedonije,kosova i bosne pa opet budu hrvatine ljubile svoju vojsku i policiju ali se budu malo zabrinuli kad se pojedinci budu okrenuli na svoje izdajice roda svoga,nemojte se začuditi jer mi koji smo stvorili ovu državu nezaboravljamo ko je sustavno pljuju

MA
marijaqwer
11:38 07.03.2017.

U županijama gdje se želi zaposliti mlade policajce nije moguće preživjeti niti 15 dana sa policijskom plaćom , te tamo već godinama nitko neće u policijsku službu. Prije su slali u premještaj policajce iz Slavonije koji su to doživljavali kao kaznu.Hrvatska je mala država , ali je razlika u plaćama i životnim troškovima na moru i kontinetu više nego duplo.

Avatar southman
southman
10:12 07.03.2017.

Ma da ih zaposle i 400.000 sve uzalud kad ne mogu pronaći ni krivotvoreni potpis na putnom nalogu !?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije