Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELIMO VAS OPET UČINITI PONOSNIM'

Dijaspora na Hrvatskoj noći pjevala Daliću, on najavio novi pohod: 'Točno prije godinu dana pobijedili smo Brazil'

Frankfurt: Mate Bulić uz Zlatka Dalića doveo Arenu do usijanja
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/22
10.12.2023.
u 07:11

Na Hrvatskoj noći bio je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Publika je bila oduševljena njegovim dolaskom, a kad je izašao na pozornicu s Matom Bulićem nagrađen je velikim pljeskom

Mnoštvo ljubitelja hrvatske glazbe i njihovih prijatelja okupilo se u subotu uvečer u prepunoj dvorani Suwag Energie Arena u Silostraße u Frankfurtu gdje se održao glazbeni događaj pod nazivom Hrvatske noć. Na najvećem koncertu hrvatske glazbe izvan Domovine, koji je trajao deset sati nastupili su: Prljavo kazalište, Petar Grašo, Crvena Jabuka, Mladen Grdović, Zlatko Pejaković, Jole, Mate Bulić, Jelena Rozga, Siniša Vuco i Miroslav Škoro.

Pred okupljenu publiku, među kojima je i veliki broj uzvanika iz Hrvatske, najprije su izišli članovi Tamburaškog sastava ‘Dukati’ koji su nastupili kao predgrupa, piše Fenix magazin. Dukatima se na pozornici pridružio i Amerikanac Justus Reid koji je veliki zaljubljenik u Hrvatsku, u koju se prošle godine i doselio te nastupio na hrvatskom “Supertalentu”.

Na Hrvatskoj noći bio je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Publika je bila oduševljena njegovim dolaskom, a kad je izašao na pozornicu s Matom Bulićem nagrađen je velikim pljeskom.

Dalića je do pozornice pratilo nekoliko tjelohranitelja, a on je s pozornice Hrvatima zahvalio na “svim emocijama, radosti i ljubavi koju daju hrvatskoj reprezentaciji”.

– Prije točno godinu dana mi smo pobijedili Brazil, počeo je Dalić svoj govor, a publika ga je prekinula pjevajući stihove “zovi, samo zovi, svi će sokolovi…”.

– Podržite nas da uz vašu pomoć i pomoć svih Hrvata u svijetu, te uz Božju pomoć, opet napravio ponosnim hrvatski narod, hrvatske ljude i hrvatsku državu, poručio je Zlatko Dalić.

Frankfurt: Mate Bulić uz Zlatka Dalića doveo Arenu do usijanja
1/27

Komentara 3

GO
Gof33
07:43 10.12.2023.

Hrvati u dijaspori su uvijek do sad a i u buduće će voljeli i poštovati svoje podrijetlo. To se uvijek pokazuje a posebice 90tih. Mada tada sva prikupljena sredstva nisu u cijelosti stigla do oodredišta, ali što se može, dogodii se da se po putu nešto izgubi. Diaspora će uvijek rado pomoći i rado će se vratiti ako bude dobre volje, poštenih namjera i transparentrnosti, zna se koga. I za vrijeme postojanja one države naši ljudi su se vani rado družili i okupljali pa bi to netko evidentirao. A vjerovatno su te navade evidencije i danas ostale. Ista meta isto odstojanje. Bilo pa ostalo da jabuka ne pada daleko od stabla.

BJ
bjmaro
08:39 10.12.2023.

Pogledao sam jučer ponovno tu utakmicu(hladne glave ). To mi je bila(po meni) najbolje odigrana i najbolje vođena utakmica do sada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije