Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugoreško vijeće:
Povratak na članak

Želimo preuzeti škole jer je ostalo neutrošeno 1,4 milijuna kuna

- Godinu prije takva je sudbina zadesila 1,9, a 2007. više od 2 milijuna kuna. Što se sve moglo napraviti, pita Ivan Moguš

Komentari 2

CH
chicony
13:09 05.03.2011.

\"Guske u magli\" zapravo su Milanković i dugoreški HDZ - gradonačelnik Baršić ih kontrolira, vodi i odvodi \"na pašu\", tjera na poslušnost, odabire i \"hrani\" i dodjeljuje mjesto u ogradi. A školama i školstvom u Duga Resi trebao bi se baviti profesionalni dogradonačelnik za društvene djelatnosti, jer da je imalo nešto \"kopao po tome\" odnosno bio i radio poslove svog djelokruga nebi se sada \"pronašla\" nerealizirana sredstva i za dugoreške škole i učenički standard. Blamaža Gradske vlasti i ništa više. Srmota.

VL
1J
1japan
11:37 06.03.2011.

ovo je tipičan dokaz da je neznanje u porastu i to je naša hrvatska

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.