Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski veleposlanik u Hrvatskoj
Povratak na članak

Želimo biti dio hrvatske energetike

Ruska će strana potrošiti nekoliko milijuna eura za sanaciju rafinerije “Brod”, a očekujemo i sudjelovanje u energetskim projektima

Komentari 2

AI
Ante Istina
16:04 22.01.2018.

Nevjeruj rusima ništa pa gdje oni dođu tu se širi siromaštvo i sve propada zbog njihovog proklestva pa kad se sjetimo šta su učinili od Venecule pa otkako je se Venecuela okrenila usranoj Rusiji i otkako je počala firme prodavati Rusima doživjela je katastrofalan ekonomski pad pa sada Venecuela koja je jedna od najbogatijih zemalja naftom doslovno umire od gladi.Što dalje rusi od Hrvatske to je Hrvatskoj bolje.

VL
I1
ing-12345
16:24 22.01.2018.

A mi Hrvati ne želimo da vi Rusi budete dio hrvatske energetike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.