Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadarski nadbiskup
Povratak na članak

Želimir Puljić izabran za novog predsjednika HBK

Puljića je Papa Benedikt XVI. 15. ožujka 2010. godine imenovao zadarskim nadbiskupom

Komentari 2

VO
vobrado
12:15 14.11.2012.

Bogu hvala! Konačno izabran čovjek koji poštuje malog čovjeka, jer je rođen u takvoj obitelji. Želim mu uspjeh u radu uz želju da pokrene stvarne promjene "bez rukavica" kako se to do sada običavalo raditi. Sretno!

VL
SD
Stjepan_Drzislav
14:38 14.11.2012.

Gospodinu Nadbiskupu čestitam i želim sve dobro od Gospodina. Ljetujem na području njegove nadbiskupije, imao sam prigodu poslušati njegove propovijedi, poznajem neke njegove suradnike iz prijašnje biskupije i samo sam čuo riječi pohvale o njemu. Neka nam Bog pomogne u ovim teškim danima za našu Domovinu, a Nadbiskup će, vjerujem, imati za sve pravu riječ u pravo vrijeme. Žao mi je što su novinari i neki mediji nespretno prenijeli neke njegove izjave, tako da se stvorio dojam da on nije na strani istine, dobra i čestitosti. Ukratko: dobar čovjek, jednostavan čovjek i Božji čovjek. Oče Nadbiskupe, sretno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.