Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO: Obuka hrvatske vojske

'Želim biti hrvatski vojnik zbog ljubavi prema Bogu, domovini i braniteljima!' Evo tko su novi hrvatski ratnici

01.03.2022.
u 20:04

- Na dragovoljno služenje vojnog roka odlučio sam se zbog ljubavi koju osjećam prema Bogu, domovini i hrvatskim braniteljima. Želim rasti, razvijati se i stručno se usavršavati - kaže 28-godišnji Srećko Bekavac iz Splita te napominje kako su ga prilikom polaganja svečane prisege ispunili osjećaji ponosa i sreće. Bili smo u vojarni u Požegi i snimili kako izgleda obuka ročnika koji su dragovoljno došli u HV

Komentara 62

BR
branimirovic
20:20 01.03.2022.

A gdje su sada naši/naše miroljupci/miroljupke ? Nitko od tih uličara ne protestira protiv rata u Ukrajini!

Avatar Cantor
Cantor
20:54 01.03.2022.

Sjećam se godine 1994 bila je jedna reportaža o našim mladim vojnicima koji su prolazili obuku i imali su slobodan izlaz u grad, mislim da je bio Split. Lijepi, čisti, pristojni, na ponos i diku svojoj domovini. A reportaža ih je prikazivala kao vampire i zlotvore (ne smijem spomenuti zabranjenu riječ kojom su ih nazivali). Reportažu je radio Boris Dežulović u suradnji sa Charlie Hebdo iz Francuske. Dakle za vrijeme rata, tzv. „hrvatski” medij je sasvim slobodno pljuvao po mladim ljudima koji su odlučili braniti domovinu. Bilo je puno manje cenzure nego danas. Vidim po komentarima da se poviest ponavlja. Svaka čast momci i djevojke. Po meni onaj koji nije spreman na to da brani domovinu ne bi trebao imati niti prava da bira i bude biran.

KR
Kreso1969
20:15 01.03.2022.

Svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?