Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Bičak

Želi li Srbija nadomak Dubrovnika stvoriti vojnu zrakoplovnu bazu

Trebinje
Pixabay
21.05.2021.
u 16:58

Na vojnom aerodromu u Nišu Srbija je već otvorila Srpsko-ruski humanitarni centar koji ima prilično osobina strane vojne baze pa nije nezamislivo da je to ili nešto slično plan i s Trebinjem

Komentara 68

KR
kristov
17:09 21.05.2021.

Dajte, dajte ih na Popovo polje, izvanredna meta bude li potrebno. Ne znam čemu bi im to služilo, mi smo ih ganjali po Popovu polju i onim uzvisinama, nismo ih mogli stići ..

Avatar salaso
salaso
18:56 21.05.2021.

Ma nek grade šta žele.....nema šta patriot neće skinut..

SV
Sveznadar
17:42 21.05.2021.

Rusa se ne treba plašiti, jer ruska politika nije nikad podmetala Hrvatskoj. A za Srbiju? Pa to se može gađati zračnom puškom. Već 91. diverzanti su bili u Trebinju i mogli su uništiti cili vozni park da je donesena takva odluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije