Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve za kandidaturu

Želi biti slovenski predsjednik, a zauzvrat će legalizirati marihuanu

'za zag.....28.09.2004......varazdin... droga....ovisnost......mladi....marihuana snimio marko jurinec'
Marko Jurinec/Pixsell
12.09.2012.
u 18:11

Uz legalizaciju marihuane Artur Štern obećao je i ukidanje ograničenja prodaje alkohola mladima i sudski "progon" tajkuna kojima bi oduzeo sve što posjeduju

Artur Štern (45), doktor znanosti i kontroverzni sudionik različitih reality-showova, kandidirat će se za predsjednika Slovenije, a nada se kako će 5000 potpisa potrebnih za kandidaturu skupiti promovirajući svoje moderne stavove.

Tako se Štern, prenosi Klix.ba, uzda da će mu podršku pružiti svi zagovornici lakih droga jer tvrdi: "Ako nešto treba zabraniti, onda je to smrdljivi duhan. Umjesto njega treba legalizirati kvalitetnije opojne supstancije poput marihuane."

Uz to što bi legalizirao marihuanu, potencijalni predsjednički kandidat, koji se za istu poziciju pokušao kandidirati i 2007. godine ali nije uspio skupiti dovoljan broj potpisa, tvrdi kako bi ukinuo i ograničenja prodaje alkohola mladima, a na njegovoj meti našli su se i tajkuni.

− Tajkunima bih oduzeo svu imovinu i uveo prijeke sudove za financijske malverzacije − naglašava Štern koji se nada kako će do 17. rujna uspjeti sakupiti dovoljan broj potpisa građana kako bi postao jedan od kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima.

>>Slovenska desnica nijednom nije dala predsjednika. Neće ni sada...

Komentara 4

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:40 12.09.2012.

Da se kod ovog ne radi očigledno o inteligentnom čovjeku pomislio bih da je ovo EU-Janez!

Avatar kobra11
kobra11
18:44 12.09.2012.

Marihuana je lekovita biljka Ekstrat ulje marihuane odlično leči karcinome. Farmakološka mafija ga zabranila jer je previše jeftin i nemože se patentirati pa od njega nemaju finansisku dobit. Citostaci su otrov koji nikog nije izlečio

LI
Livi
21:19 12.09.2012.

Je, glasovat ce za takvoga oni roditelji nemaju djece ili koji nemaju nikakve odgovornosti prema svojoj djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije