Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMMIT U Bruxellesu
Povratak na članak

Zelenskij Bidenu: Dajte nam jasno da ili ne putu Ukrajine prema NATO-u

Zelenskij je kazao kako je dobio obećanje da Biden neće koristiti Ukrajinu kao sredstvo za cjenkanje na sastanku s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom ovoga tjedna

Komentari 3

PL
posten_lopov
07:59 15.06.2021.

Ovaj tip je vanzemaljac, kao da ne zivi u svojoj zemlji pa nema pojma sta se desava. Umjesto da spasava sta se spasit da on tone i potapa i vlastitu zemlju sa sobom.

VL
RE
realisticki
06:57 15.06.2021.

Volodimir Zelenskij nije bolji od svih svojih predhodnika. Samo da da se malo ustabili na vlasti, bit će kralj korupcije i najbogatiji stanovnik Ukraine. Trenutno koristi naivne europske političare za postizanje toga cilja.

VL
US
Usora110
08:59 15.06.2021.

ukrajina je postala sitna valuta za americko potkusirivanje sa rusima, i sami su si za to krivi uzimajuci novo za gotovo sve sto su im ameri servirali od majdana naovamo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.