Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoke optužbe
Povratak na članak

Zelenski: Putin na teritoriju koji je pripojio želi povijesnu katastrofu

Ruski je glavni zapovjednik Surovikin ustvrdio da Ukrajinci planiraju napad na branu koja je dosta duboko u anektiranom području, da je već gađaju višecijevnim raketnim bacačima HIMARS-ima.

Komentari 10

DQ
Dq
11:14 22.10.2022.

Ako su anektirali samo ove 4 oblasti , onda su dosta skromni s obzirom na to koliko ih ima i čime raspolažu. Sad bi trebali sjesti i pregovarati strane u sukobu , a šef poligona i glasnogovornik nek čeka novi govor da mu prevedu. Jedno su želje , a drugo su mogućnosti , a naš problem je kaj ispadamo taoci u toj igri velikih.

VL
OP
Ovaj_put
12:31 22.10.2022.

Teroristički čin služi mnogim ukrajinskim ciljevima u isto vrijeme. Prvi cilj je fizičko uništenje civilnog stanovništva koje je željelo doći pod kontrolu Rusije. Teritorij nizvodno od Dnjepra sada je dio ruskog teritorija. Drugi razlog je uništenje plovnih putova u regiji Herson. Koriste se i za opskrbu skupine ruskih trupa na lijevoj obali Dnjepra i kao humanitarni koridor između regija Herson.

VL
DU
Deleted user
11:11 22.10.2022.

Malo manje bijelog zeleni i bti će sve OK

VL
DU
Deleted user
11:21 23.10.2022.

Zivio Zelensky i slobodna Ukrajina

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
16:34 22.10.2022.

Većina ruskih trolova se izjašnjavaju kao "hrvatski branitelji", zanimljivo..time kao misle steći legimitet i vjerodostojnost. Ali...niti jedan hrvatski branitelj ne podržava inemože podržavati zločinačku agresiju Rusije na Ukrajinu koje je ista kao agresija Srbije na Hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.