Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Rusija opet prijeti SAD-u: Zapljena naših rezervi trajno će narušiti bilateralne odnose

Zelenskij je prvi put pozvao na zabranu izdavanja viza u svom ovotjednom intervjuu za Washington Post, rekavši da bi Rusi trebali živjeti u svom vlastitom svijetu dok ne promijene svoju filozofiju

Komentari 20

Avatar BUMBAR
BUMBAR
13:16 13.08.2022.

Ameri su blokirali Rusima 300miljardi dolara u vlasnistvu Ruske drzave .Rusi su izjavili ako ne vrate novas da ce vratit Aljacku. Otom potom Rusi to smatraju pljackom. Sta ce se dogodit vreme ce pokazat.

VL
Avatar Behemot
Behemot
20:00 13.08.2022.

Zelensky sa ovlastima koje su mu dali Amerikanci i Englezi da proziva i kadrovira po EU lagano ide svima na neku stvar.

VL
AT
ATG
13:51 13.08.2022.

"bilo kakva moguća američka zapljena ruskih rezervi u potpunosti će uništiti bilateralne odnose Moskve i Washingtona" - stvarno čudno.

VL
HI
hadezeovac_iz_sumadije
13:34 13.08.2022.

Očekujemo odlučan odgovor oštroumnog predsjednika Bidena, čim završi s pravljenjem kuglica od sadržaja pelene.

VL
ŠA
Šaraf
11:56 13.08.2022.

Što je tajnim računima milijunaša zelenskog ?

VL
XA
xaron
20:58 13.08.2022.

U vezi novih zajmova MMF-a Ukrajini treba znati da se Ukrajinski dug prodaje na sekundarnom tržištu za 17 centi po dollaru.

VL
XA
xaron
20:55 13.08.2022.

Ukrajinci planiraju kontranapad na Jugu i pred sobom ruše mostove. Ovo je izgleda neka nova vojna doktrina.

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:31 13.08.2022.

Sad sam polako sve sigurniji da će udariti jedni na druge... Ali me živo zanima kolke će odštete dobiti bogati rusi kojima je zamrznuta imovina. Bez sudske pravomoćne presude, na zapadu se pljeni privatna imovina.. Toliko o vladavini prava. Sumrakk zapadnog modela, samo još o tome ne smijete javno govoriti. Čemu služi slanje tolko oružja ukrajini, i novca? Odgađanje neumitnog, ili pokušaj stvaranja boljeg pregovaračkog položaja? Dal ste svjesni da zapad nije nikad ovo napravio? Digao se protiv cijelog svijeta, prijeti otima krade, laže, vara. Svijet vidi i polako reagira, u pozadini se događaju stvari nezamislive prije godinu dana. A zapad po starom, eto, opet amer s brodovima kroz tajvanski tjesnac, sloboda navigacije... Kina nema baš više puno strpljenja.

VL
AR
arutagajisur
17:37 13.08.2022.

Treba podsjetiti Zelenskog da nisu rusi nego ukrainci u EU pisali parole "Slava Ukraini" fekalijama po zidu hotela, pa ako treba nekome zabraniti ulaz u EU to ce biti oni. Njihove se izbjeglice setaju na bijesnim autima sa tetoviranim kukastimm krizevima na tijelu, i cak fjurera osobno iztetovirali i setaju po plazama u Rijeci. Njihovi Turisti nose zastave ukraine i provociraju druge turiste, pa su oni kandidati broj 1 za zabranu.

VL
DO
domolub
20:09 13.08.2022.

slava Ukrajini

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.