Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kijev osudio ruskog vojnika na doživotnu kaznu
Povratak na članak

Zelenski Davosu: Sankcije Rusiji mogle spriječiti rat

UK kaže da su Rusi u tri mjeseca u Ukrajini izgubili vojnika koliko i SSSR u Afganistanu u deset godin

Komentari 16

TS
Tito sveti
06:38 24.05.2022.

Pa zasto taj Zelenski ne zabrani prolaz plina i nafte kroz ukrajinu i sam ce odmah lupit sankcije Rusima

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
07:06 24.05.2022.

Ovaj Rambo za siromašne je već dosadan! Osobno se obogaćuje na protoku ruskog plina kroz Ukrajinu a nama popuje... I jedno nek svi zapamte: kako bezočno bombardiranje Njemačke u WW2 nije rat skratilo niti jedan jedini dan, tako sankcije Rusijii neće skratiti ni ovaj. U biti bi mogle, ali ne zato što bi Rusija bila na koljenima nego zato što je Europa pred kolapsom.

VL
DU
Deleted user
08:37 24.05.2022.

Da je Zelenski na Euroviziji, pobjedio bi. Ovako i nadalje ponavlja scenarij kojeg su mu napisali oni koji pored njega imaju duboki interes u ovom sukobu, a i zanimanje gluma mu u ovoj situacji izuzetno pomaže.

VL
XA
xaron
07:28 24.05.2022.

Stvarno je dosadan.

VL
ZD
zdenkoj
07:10 24.05.2022.

I on najbolje da bude svjetski predsjednik kad sve zna.

VL
Avatar Cantor
Cantor
08:38 24.05.2022.

Pozdravljen je sa divljenjem. Meni taj tip ide generalno na živce. Da se bilo koji predsjednik bilo koje države tako ponaša bio bi instantno proglašen za „persona non grata” a ne dočekivan sa divljenjem. Fuj.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:19 24.05.2022.

njemu još nisu rekli da ovo nije predstava koja će se ponavljati, da će moći popraviti šminku, da će u gledalište doći drugi ljudi...? svaki mudar državnik gleda da umanji štetu, prihvati realnost donekle, napravi računicu i minimizira gubitke, sačuva živote. ovaj komedijaš ništa od toga nije napravio. realnost je ta da ukrajina neće u eu još 20 godina, nije ni prije rata bila kandidat, premrežena korupcijom i kriminalom na svim razinama. o ljudskim pravima da ne govorimo, političkim progonima. da se izjasnila za neutralnosti i tako ponašala, procvjetala bi. ne možeš biti susjed s velikim i jakim tipom, i solirati, moraš se ponašati tako da ga ne srdiš previše. to su naučili svi američki susjedi, kako to ukrajini nije još jasno? sankcije rusiji će sad samo otegnuti rat i natjerati ruse da pokušaju uzeti još više teritorija i pripojiti ga nekoj novoj državici. teško je prihvatiti činjenicu da će ukrajina iz ovog sukoba ipak izaći okljaštrena. jučer je zelenski dosta direktno ukazao na to da krim se neće vratiti ukrajini, spomenuo stotine tisuća žrtava u pokušaju vojnog rješavanja. to je prvi korak, prihvaćanje realnosti.

VL
WT
WTF!
09:05 24.05.2022.

.....dočekan je aplauzom uz divljenje osnivača foruma Klausa Schwaba na njegovoj hrabrosti i liderskim kvalitetama...Još ga samo treba proglasiti osobom godine i dati mu medalju. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

VL
DA
dam63
10:08 24.05.2022.

Da se bolje pripremio za rat, a ne mislio da će mu zapad dotrčati i pomoći već bi najurio Ruse. Da su nama pomagali novčano i oružjem kao njemu rat u Hrvatskoj bi trajao mnogo manje. Možda je onda birani ne bi stigli opelješiti.

VL
DU
Deleted user
09:09 24.05.2022.

Neobični komentari ovdje! Istina je da je Zelenski jako popularan na zapadu i u svojoj zemlji jer se suprostavio jednom agresoru. On je noćna mora Vladimiru Putinu. Isto tako taj plin koji prolazi kroz Ukrajinu i ide na zapad dolazi iz Rusije pa se pitam zašto Rusi nisu zavrnuli pipu kad je zapad počeo slati oružje Ukrajincima? Zašto bi Ukrajina zavrtala pipu svojim prijateljima na zapadu kad to ne čine ni Rusi?!

VL
PR
prokurator
12:15 24.05.2022.

milina gledat kako se putinofili grče... samo dajte ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.