Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBI U VRHU

Politički i vojni reset Zelenskog: Smjenom Zalužnog i Šaptale pogodit će ‘srce nacionalnog jedinstva’

06.02.2024.
u 20:46

Iz Moskve stižu najave o tajnom elektronskom ruskom oružju u Kalinjingradu, koje ometanjem GPS tehnologije dovodi u pitanje kontrolu NATO-a na Baltiku

Komentara 18

VI
Vérité Indolore56
21:42 06.02.2024.

U ovom trenutku, oba novija britanska nosača zrakoplova povučena su iz baltičke vježbe. Službeni razlog za oba je kvar propelera, a zapravo je došlo do situacije kao s USS Donald Cookom u Crnom moru. Ušli smo u ovaj rat kada smo postali svjesni da možemo "spustiti" nuklearnu bojnu glavu u Ovalni ured i ne biti primijećeni, ali i učiniti zapadnu elektroniku potpuno bespomoćnom, rekao je poznati Rus s početka rata u Ukrajini. Stoga neće biti rata s Rusijom, a sve ostalo su gluposti.

JU
JustinCase
01:25 07.02.2024.

Kakav Zelenski Usrajinom upravljaju anglosasi

PH
Prosječni Hrvat
05:52 07.02.2024.

Pa valjda je nakon 2 godine rata svima jasno što se zbiva u Ukrajini .... .. . Za Zelenskog bi odabir neutralnosti bio poraz, a ovo je sada valjda pobjeda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije