Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suglasnost Vlade

Zeleno svjetlo za zaduženje Milanu Bandiću i Stipi Petrini

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.12.2015.
u 19:33

Sukladno zakonu Vlada je dala suglasnost – kakvih u godinu dana daje nekoliko stotina – Gradu Zagrebu i općini Primošten za kreditna zaduženja

Sukladno zakonu Vlada je dala suglasnost – kakvih u godinu dana daje nekoliko stotina – Gradu Zagrebu i općini Primošten za kreditna zaduženja. Zagreb je dobio suglasnost za kredit od 190 milijuna kuna za financiranje izgradnje školskih, zdravstvenih i sportskih objekata te gradnju cesta. Primošten je dobio suglasnost za zaduženje od 10 milijuna kuna za nastavak izgradnje Trga Ive Šarića i Ulice bana Josipa Jelačića, izgradnju spomenika Gospe od Loreta te gradnju doma za stare i nemoćne.

Ova zapravo rutinska odluka Vlade prošla bi nezapaženo da nije riječ o gradu i općini na čelu kojih su Milan Bandić i Stipe Petrina – koji kontroliraju tri saborska mandata potrebna svima pa i premijeru Zoranu Milanoviću za formiranje većine. 

>> 'Vjerujem da ćemo formirati Sabor i Vladu, potporu će nam dati i Petrina'

Komentara 99

Avatar Cinco
Cinco
19:53 10.12.2015.

Ipak je Kovačić govorio istinu, a Petrina Lagao: "...U tu je svrhu, a ovo što ću vam sada reći spreman sam ponoviti i na poligrafu, osobno me je danima nagovarao da podržimo SDP, tražio je od mene da se priklonimm SDP-u, da povučem još kojeg mostovca, te da će on u Zagrebu srediti da za nagradu naše sredine, dakle moj Omiš i njegov Primošten, dobiju desetke milijuna kuna za svoje lokalne projekte..."

Avatar juricamesko
juricamesko
19:45 10.12.2015.

sukladno zakonu.ma koga vi farbate.zašto danas i zašto baš Primošten i Zagreb.zbog zastupničkih glasova.čista trgovina i kupovanje.Primošten ovu suglasnost čeka dvije godine i na niti jednoj od 150 sjednica se nije mogla odobriti suglasnost već baš danas.Petrini 10 milijuna kuna,Bandiću 190 milijuna,Pupovcu i Stanimiroviću zgrada u središti Zagreba vrijedna desetke milijuna kuna,za Prgometa i HRID ubrzo ćemo doznati.koliko misliš dezerteru potrošiti milijuna kuna da bi sačuvao fotelju.

Avatar vitez
vitez
19:51 10.12.2015.

Hoće li USKOK pozvati Milanovića i ministre na obavijesni razgiovor radi političke korupcije. Ovi zahtjevi stoje godinama, a sada tehnička Vlada donosi odluku prije konstituiranja Sabora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije