Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENA PUNTA
Povratak na članak

Užurbano gradilište luksuznog kompleksa: Niče ambiciozan projekt na Ugljanu

Dvanaest vila na vrhu poluotoka s vlastitim bazenima, ukupne površine od 7000 kvadrata, bit će najluksuznije

Komentari 8

Avatar Stradun
Stradun
13:17 30.03.2023.

Znatiželjan sam. Hoće li nakon dovršenja tih 12 vila biti onemogućen pristup na javno pomorsko dobro tj. obalu jer zaboga bogataši se ne vole miješati s prostim pukom ? Hoće li svi ti bazeni zagađivati okolno čisto more? Kamo ćee smeće biti deponirano?

VL
OP
Ocvali pupoljak
12:02 30.03.2023.

Atak na prirodne resurse, prostor i vodu. Narod nikako da shvati da pili granu na kojoj sjedi. Hoce li ostati dovoljno grana za našu djecu i unučad?

VL
KA
Kamaluba
10:48 30.03.2023.

Tesko

VL
Avatar Marko
Marko
10:44 30.03.2023.

Sad jedino fale jeftini radnici,pa navalite....ja obožavam kad me poslužuju filipinski radnici koji ne znaju čak ni engleski beknuti...

VL
Avatar yumamic
yumamic
12:02 30.03.2023.

Lijepo je vidjeti kako se gradi i razvija. Ovaj napaćeni narod je trpio velikosrpsku agresiju, a sad ustaje iz pepela i gradi se na sve strane. Svaki umirovljeni branitelj sa zadovoljstvom može gledati ova lijepa zdanja znajući da mu borba nije bila uzalud.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.