Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Migranti
Povratak na članak

Zekanović: Upotrijebio bih sva moguća sredstva da zaštitim suverenitet i granice RH

Predsjednicu je pozvao da u prosincu u Maroku ne potpiše UN-ov Globalni sporazum za sigurnu i urednu migraciju jer je to, tvrdi, najveća opasnost

Komentari 10

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:10 25.10.2018.

vojsku hitno na granicu da vjezbaju

VL
Avatar Cohen
Cohen
11:54 25.10.2018.

Ne vjerujem da ima potrebe upozoravati predsjednicu što joj je činiti ili ne činiti u vezi migrantske krize. Ona je sama bila inicijator sadašnjih mjera kontrole granice, kada je, za SDP-ove vlasti, pristup problemu bio liberalniji, humaniji. Upozorila na mogućnost infiltracije terorista u Europu. Ima vojnička iskustva iz NATO-a.

VL
DU
Deleted user
21:05 26.10.2018.

Jalova politika, indolentnost i poslušništvo naše vlasti žestoko će nam se obiti o glavu. Svađe među nama koje po svim ideološkim pitanjima svakodnevno izazivaju plaćenici - također. Svoju smo zemlju oglodali ekonomski i duhovno i sad nam treba pravo čudo da nešto promijenimo. Iako ....nakon svjetskog prvenstva 1 dan sam sanjala da su čuda moguća.0

VL
TT
tTony
06:40 26.10.2018.

Zkanovic Bravo ne triba sto sto stvari da spasis jednu vec jednu stvar da spasis sve.

VL
IS
istinaizlike
12:47 25.10.2018.

Zekanović srećom nikad neće biti u prilici da donosi bitne odluke. Zekanoviću, imaš li kakav prijedlog vezan uz gospodarstvo ili te samo muče pederi i nehrvati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.