Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedočila Iva Jerković:

Zefo je zlatni sat i ključeve žutog Ferrarija dao Dači

Iva Jerković, Princ Student
Foto: Pixsell
1/4
23.11.2016.
u 23:55

Iva Jerković nije htjela odgovoriti na pitanje je li bila u ljubavnoj vezi s Antićem

 – Daču, Davora Golubića upoznala sam 2006., a s njim me upoznao optuženi Antić. Sjedili smo zajedno u kafiću Kvak kada je Golubić ponudio Antiću da od njega kupi kafić Princ student u Savskoj. Ne sjećam se sada točno, no mislim da je Golubić za kafić tražio oko 1,1 ili 1,2 milijuna eura. Antić je rekao da mu je to preskupo te je Golubiću ponudio cijenu od oko 800.000 eura. Rekao je da će mu 530.000 dati u novcu, a kao ostatak nudio mu je zlatni AP sat i žuti Ferrari cabrio. Dači je to bilo premalo pa su dalje pregovarali i na tome je taj put stalo – kazala je Iva Jerković koja je nedavno sjela na klupu za svjedoke Općinskog kaznenog suda u Zagrebu.

Manekena i voditeljica svjedočila je u postupku koji se vodi protiv Josipa Antića Zefe koji je optužen za iznudu nad Davorom Golubićem. Golubić je likvidiran u ožujku 2012. dok je sjedio u automobilu pred kafićem Princ student na Savskoj u Zagrebu.

Njegov ubojica nije nađen, a malo prije svoje smrti Golubić je podnio kaznenu prijavu protiv Antića u kojoj je naveo da mu je Antić prijetio smrću te da mu je zbog toga prepisao neku svoju imovinu. Konkretnije, radilo se o stanu na Gračanima, kući na Vrhovcu te zgradi na Savskoj u kojoj je smješten i kafić Princ student.

Golubić je Antića optužio i da mu je oduzeo novi Mercedes CL 300. Tužiteljstvo je u studenom 2013. prvo obustavilo istragu protiv Antića tvrdeći da nema dokaza da je iznuđivao Golubića, no onda je Golubićeva majka preuzela kazneni progon pa je na koncu cijela priča ipak završila na sudu.

Antić od početka niječe krivnju, a u svom iskazu Iva Jerković kazala je i da je nazočila dogovoru o prodaji Princa studenta.

– Desetak dana kasnije opet smo se svi našli na ručku. Dačo je rekao Antiću kako je to dobra investicija jer ima pravo prvootkupa i ostalih dijelova zgrade. U tom razgovoru Dačo je pristao na cijenu koju mu je Antić nudio pa su se rukovali i tome nazdravili.

Antić je skinuo sat s ruke i dao ga je Dači. Dao mu je i ključeve vozila. Antić je rekao Dači da mu se javi kada sredi papire te mu je rekao da će ostatak novca dobiti kada potpišu ugovor – svjedočila je Iva Jerković.

Odgovarajući na pitanja, manekenka je kazala da nikada nije primijetila da je bilo napetosti između Golubića i Antića. Objasnila je i da Antića i njegovu obitelj poznaje cijeli život te da zna da su dobra imovnog stanja. Tužitelja je zanimalo i je li Iva Jerković u vrijeme koje je opisala u svom iskazu bila u ljubavnoj vezi s Antićem, no ona mu na to pitanje nije htjela odgovoriti.     

>> Šefa kafića \'Princ student\' mafija ubila zbog pet kilograma kokaina?

Komentara 21

BR
brodludjaka
00:04 24.11.2016.

Pa u čijem krevetu ova nije bila??? Kako bi drugačije živjela, kada ništa drugo ne zna!!!

IV
ivanhoe1980
00:26 24.11.2016.

Zefo,Dačo...pametnom dosta.I Iva među njima.Tko kuži shvatit će.

TE
Testera
07:22 24.11.2016.

Cijeli Zagreb zna da se ova udara samo sa mafijašima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije