Povratak na članak

Ordinacije se zatvaraju, pacijenti bez liječnika

Ministar Kujundžić: Prostor u kojem je ordinacija pripada županiji i ide u tržišni najam, a HZZO daje ugovor, dakle nema se tu što nasljeđivati
Objava 14. studenoga 2017. 940 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • Nikola Turajlić:

  Pitanje je za milion, da li u toj neovisnoj, demokratskoj i prosperitetnoj državi Hrvatskoj ima uopće bilo što u javnom sektoru što normalno funkcionira? Nije ni čudo jer su sve državne "konce" preuzeli u svoje ruke naši zaslužni hrvatski osloboditelji ... prikaži još!i i njihovi dični potomci, koji ništa ne znaju niti razumiju, a pogotovo umiju. Kada se ovome doda da su njima poslovi kojima upravljaju posljednja "rupa naa svirali" , već svu svoju energiju troše na izmišljanje i realizaciju modusa operandija za pljačku državnih resursa kako za sebe, tako i za svoje bliže i dalje okruženje, rezultat je sveopći kaos. Naši dvonošci sitnog i krupnog zuba imaju za sve to razumijevanja, pa uz meketanje i blejanje, našim spasiteljima daju ponovno svoje glasove na izborima. Zbog stanja u zdravstvu i svim drugim javnim službama nas dijasporce ne može nitko natjerati ni rogljačama na povratak, osim ako nemamo suicidalne pretenzije.

  18:59 14. 11. 2017.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.