Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatizacija primarne zaštite
Povratak na članak

Ordinacije se zatvaraju, pacijenti bez liječnika

Ministar Kujundžić: Prostor u kojem je ordinacija pripada županiji i ide u tržišni najam, a HZZO daje ugovor, dakle nema se tu što nasljeđivati

Komentari 1

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:59 14.11.2017.

Pitanje je za milion, da li u toj neovisnoj, demokratskoj i prosperitetnoj državi Hrvatskoj ima uopće bilo što u javnom sektoru što normalno funkcionira? Nije ni čudo jer su sve državne "konce" preuzeli u svoje ruke naši zaslužni hrvatski osloboditeljii i njihovi dični potomci, koji ništa ne znaju niti razumiju, a pogotovo umiju. Kada se ovome doda da su njima poslovi kojima upravljaju posljednja "rupa naa svirali" , već svu svoju energiju troše na izmišljanje i realizaciju modusa operandija za pljačku državnih resursa kako za sebe, tako i za svoje bliže i dalje okruženje, rezultat je sveopći kaos. Naši dvonošci sitnog i krupnog zuba imaju za sve to razumijevanja, pa uz meketanje i blejanje, našim spasiteljima daju ponovno svoje glasove na izborima. Zbog stanja u zdravstvu i svim drugim javnim službama nas dijasporce ne može nitko natjerati ni rogljačama na povratak, osim ako nemamo suicidalne pretenzije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.