Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održana sjednica

Zdravstvene ustanove bez upravnih vijeća

sjenica (1)
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/4
29.09.2011.
u 23:01

Oporba je dva puta napuštala sjednicu županijske skupštine ne želeći glasati o razrješenjima.

Koprivničko-križevačka županijska skupština na svojoj današnjoj sjednici razriješila je članove upravnih vijeća zdravstvenih ustanova, no nova vijeća nisu imenovana.

Maratonska sjednica trajala je šest sati, a obilježile su je žestoke rasprave većinske SDP-ove koalicije i oporbenih HSS-a i HDZ-a. Oporba je dva puta napuštala sjednicu, ne želeći sudjelovati u glasanju o razrješenjima s tvrdnjom da su ona nezakonita.

Županijska pročelnica za zdravstvo Branka Cuki koja je jedina mogla predložiti nova članove vijeća, jučer je završila u bolnici i nije prisustvovala sjednici, no Skupštini je pismeno predložila da se u „nova“ vijeća imenuju iste osobe koje su i dosad obavljale te funkcije. To većinska koalicija nije prihvatila, pa su odluke o imenovanju odgođene najranije do sljedećeg tjedna.

Nekoliko minuta prije 22 sata, predsjednica Milica Fuček (SDP) prekinula je sjednicu koja će se nastaviti u ponedjeljak u 16 sati, a do tada će, kazala je, pročelnica Cuki imati vremena razmisliti i dati novi prijedlog članova upravnih vijeća.

Komentara 6

OC
Obama-CIA-e
06:54 30.09.2011.

Velika hvala mojim Podravcima kaj smo mogli gledati direktan prijenos i mi u Americi.Imam jedno pitanje za sve vas .Pošto ste skinuli \"kapetane brodova \"sa vlasti a to su deseci \"ovlaštenih potpisa\" a druge \"ovlaštene potpise \"niste donjeli ako nastanuu kakve štete ko če to platit.

OC
Obama-CIA-e
07:24 30.09.2011.

Nije šala moji Podravci ovo vam link.http://www.koprivnica.net/naslovnica/Koprivnica-net-UZIVO

Avatar pretorijanac
pretorijanac
12:05 30.09.2011.

To je sve politika a politika je znamo to ku..a, garnitura koja je sada \"odletjela\" iz upravnih vijeća na isti način je i bila instalirana u ta upravna vijeća- političkim izglasavanjem. Htjeli smo demokraciju sada je imamo a direktni prijenosii nebi ništa promijenili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije