Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar financija
Povratak na članak

Marić ne otkriva hoće li se prihvatiti neki amandmani na proračun: Manevarski prostor je sužen

– Vlada danas ima svoj uži kabinet i svoju sjednicu. Mi ćemo se danas očitovati o tim amandmanima, a sutra je glasovanje u Hrvatskom saboru – kazao je Marić

Komentari 4

GO
goran2hr
09:33 14.12.2016.

Neka prihvati Hasanbegovićev amandman. Ne poskupljuje proračun, ništa nije sporno i u korist je Hrvata.

VL
SI
siskic
14:06 14.12.2016.

ovaj lik samo gazdu sluša i u njegovoj je misiji.

VL
JO
josipkucko59
09:46 14.12.2016.

ovaj ce prihvatiti poreze nama malima kako bi mogao pomoci tajkunima

VL
JU
juma
10:24 14.12.2016.

Za mene je ova vlada pala na najvaznijem ispitu, a to jeste proracun u kojem se bez realnog pokrica dijele povlastice i povisice kojekakvim udrugama i interesnim skupinama. Cini mi se kako cemo jos plakati za Oreskovicem koji se jedinii htio prihvatiti posla i trositi u skladu s mogucnostima. Znakovito je kako su ga zajednicki opozvali SDP i HDZ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.