Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar sretne ruke

Zdravko Marić kao dijete osvojio automobil u Večernjakovoj igri

Zdravko Marić Večernji
Foto: Večernji list
1/2
15.02.2016.
u 16:30

Svaki dan nagradan, zvala se igra u kojoj je dobio današnji ministar financija. Idućeg petka Večernji kreće s igrom i opet je nagrada automobil

Ministar financija Zdravko Marić, koji je upravo navršio 39 godina, i kao dijete imao je financijskog uspjeha: još u 5. razredu osnovne škole igrao je nagradnu igru Večernjeg lista i dobio automobil!

Prije gotovo tri desetljeća bila je to popularna nagradna igra, a glavna nagrada bio je automobil Renault 9 Cheverny.

– Kupone u Večernjakovoj igri slali smo sestra i ja zajedno. Jednom na njezino, drugi put na moje ime, a ja sam pomagao oko pogađanja osoba iz sporta. Eto, meni se ovoga puta posrećilo – rekao je mali Zdravko novinaru Večernjeg lista Dušku Svilaru koji ga je posjetio kad je već automobil, za ono doba prava limuzina, bio u očevoj garaži. Marić je otkrio i kako je i prije glavnog zgoditka imao sreće, igrao je nagradnu igru “PEZ” i dobio vreću slatkiša.

“Svaki dan nagradan” zvala se Večernjakova igra u kojoj je dobio budući ministar financija, koji je tada pohađao školu Ivana Gorana Kovačića u rodnom Slavonskom Brodu. U petak 19. veljače Večernji list pokreće novu nagradnu igru, nagrada je Fiat 500.      

Komentara 6

PR
Proljeće1971
17:48 15.02.2016.

Kopali komunisti po porošlosti ne bih li našli što nepodobno o ministru pa naletjeli na ovaj dobitak auta ha haaaa sad će ga optužiti da kao maloljetnik nije smio dobiti nagradu haaa haaaa.

DU
Deleted user
18:13 15.02.2016.

ako nisi sposoban napravit proracun onda odustani mani se hrvatskuh iseljenika i penzionera drzava nije firma de ce se otimat vodi racuna o tome

DU
Deleted user
18:16 15.02.2016.

Najvecu je nagradu dobio kad se uclanio u HDZ. Lova do krova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije