Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMPIRANA BOMBA
Povratak na članak

Zdravko Marić: Dug u zdravstvu premašuje 7 milijardi kuna, uskoro reforma

U razgovoru s novinarima uoči sjednice Skupštine Udruge gradova, ministar financija je najavio kako bi se uskoro trebalo više znati "oko problematike zdravstva"

Komentari 3

DU
Deleted user
17:00 28.03.2017.

Pitanje je hoce li Kujundzic uspjeti doseci dug od 10 milijardi do kraja godine ili tek sa prvim kvartalom 2018.

VL
BL
bluesman007
23:44 28.03.2017.

Nagledao sam se ja eksperata u zdravstvenom sustavu dok sam još radio u Hrvatskoj pred tri i pol godine. Nevjerojatno je da ti isti ljudi rade deficit po 8 milijardi kuna godišnje i to svake godine iznova ...i nikome ništa.. Sposobni su vam ovi što su ostali u domovini, nema što.

VL
DU
Deleted user
08:54 29.03.2017.

Kao dr Jekyll i mr Hyde u jednom članku se hvali povećanim prihodima, stabilnostima financija države. Ovdje se vidi sva tuga državnih financija, odnosno dug od 7 milijardi. Apropo Zakona o poštenoj trgovačkoj praksi koju najavljuje ministar poljoprivrede kojim misli disciplinirati trgovačke lance.. što je s državom? Ne bi li i ona trebala plaćati svoje dugove??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.