Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju
Povratak na članak

Zdravko Marić: Ove godine sigurno neće biti poreznih promjena, radimo analize

Mislim da nikad ne možemo zaista reći da je gotovo. Nisam vidio zadnji plan restrukturiranja. Drago mi je da imamo strateškog partnera u igri, rekao je Marić.

Komentari 5

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
23:13 29.03.2018.

Pravo na besplatne kilovate struje i gasa ima oko 350000 srba no samo ih 67000 koristi ..razlog tako slabog odziva je taj što da bi koristili ne smeju da imaju dug za struju a i nemaju za prikupit dokumentaciju koja košta 2-3000 dinara

VL
KE
kermitovo
01:16 30.03.2018.

Nemojte smanjivati poreze. Pojednostavnite birokratske procedure i ne trošite vrijeme poduzetnika na ispunjavanje glupih formulara!

VL
ST
stefj
23:38 29.03.2018.

Porezna reforma donijela je neke rezultate, no onda su povećali plaće u javnom sektoru i stvorili nove interesne skupine na proračunu.... Nema reformi i to je najveći problem, država je i dalje rupa bez dna, sav novac ode na jelo i pilo, nema investicija, čak nema niti strategije. Sada su već plaće u državnom sektoru 25% veće nego u privatnom, a preko 70% građana prima novac iz proračuna. Porezno i parafiskalno opterećenje gospodarstva je među najvećima u EU, a birokracija apsolutno najgora... To su stvari koje treba rješavati, Ne može država pojesti kompletnu novostvorenu vrijednost i još k tome se zaduživati. Očito je primarni problem Hrvatske u samoj državi, zakonima, porezima, birokraciji, korupciji, negativnoj selekciji i svemu što je vezano uz nju...

VL
DU
Deleted user
23:11 29.03.2018.

I kada smo predstavljali prvi krug porezne reforme, čuli smo puno konstruktivnih kritika, ali i negativnih reakcija, rezultati su to sve demantirali i pokazali da je to potez u pravom smjeru. ----- Hm, na stranu sad govori li na pamet, na temelju jednog ili nekoliko uočljivijih pokazatelja, ili stvarno na temelju napravljene evaluacije rezultata porezne reforme, ali, pitam se, kak točno definira pravi smjer. Meni se čini, u globalu, kao jednu silaznu spiralu.

VL
DU
Deleted user
23:01 29.03.2018.

iste analize si radio i u agrokoru ne pise nam se dobro kao drzavi osim sto ce iseliti jos oko 500 tisuca hrvata...bitno je da je spica u zg puna....a ostatak zemlje mozete zidovima pokazati kako pravite pustinju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.